עוגת שוקולד עם אגוזים

FavoriteLoadingהוסף למועדפים

מתכון לעוגת שוקולד עם אגוזים

העוגה שתעשה לכם את היום טעים!

עוגת שוקולד עם אגוזים

מצרכים :

3 ביצים
כוס קמח תופח
חצי כוס שוקולד צ’יפס (100 גרם)
150 גרם שוקולד מריר-לקוביות

כוס אגוזי מלך-קצוץ
150 גרם חמאה, חתוכה לקוביות
כוס סוכר

אופן ההכנה:

1. לחמם תנור לחום של בערך 180 מעלות . להמיס בסיר על אדים את השוקולד המריר עם הסוכר והחמאה. להוריד מהאש, להוסיף לסיר את הביצים אחת אחת ולטרוף אחרי כל הוספה אחת.
2. להוסיף את הקמח,  השוקולד צ'יפס והאגוזים ולערבב לתערובת אחידה.
3. ליצוק את התערובת לתבנית ולאפות כ-45 דקות, עד שקיסם עץ הננעץ במרכז העוגה יוצא עם מעט פירורים לחים.

לקרר ולהגיש. בתיאבון!

שתפו

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. (*) שדות חובה מסומנים

תגי HTML מותרים: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>